Анализ на потребностите Доклад

Scarica
Download is available until [expire_date]
  • Versione
  • Scarica 16
  • Dimensioni file 3.70 MB
  • Conteggio file 1
  • Data di Pubblicazione 25 maggio 2016
  • Ultimo aggiornamento 27 Maggio 2016

Анализ на потребностите Доклад

Настоящият доклад представя анализа на изискванията на малките и средни театри (MСT) по отношение на техния технически персонал (техници зад кулисите).
За анализа са използвани три различни метода.
Първо, вторичен анализ на официални и неофициални статистически данни от четирите страни партньори.
Статистическите данни описват основно положението на млади хора, които не учат, не работят и не се обучават (NEETs) в четирите страни, но хвърля светлина и върху политиката на пазара на труда, населението и т.н.
Второ, интервюта са проведени с експерти в четирите страни. Целта на им беше да се получи първият общ преглед на състоянието на MСT относно техниците зад кулисите.
Резултатите от интервютата доведоха до преразглеждане на основните допускания на проекта, както и разработването на въпросник за проучване.
Проучването е ключов източник на данни за доклада. Той съдържа информация относно размера на театрите, броя на заетите лица и обучението на персонала. Основен елемент на изследването е квалификацията, изисквана от MСT. Затова проучването изследва дали е налице обща липса на квалифицирани специалисти и по-конкретно в запитаните театри. Необходимите умения и пригодността на предложенията за обучение бяха част от проучването, както и въпросът за реформи на съществуващите системи за обучение